Cubot GT99, recenzija, o mobitelu

Cubot-gt99-review

 

Novo 2.5.2014.:

Ova recenzija je malo zastarjela. Pročitajte recenziju novog mobitela: Cubota X6 koji je puno napredniji od GT99 a košta malo više.

 

Naručivanje, Banggood

Cubota GT99 sam naručio 19.7. s Banggooda za 137.99$ (s -10$ kuponom kojeg mogu podijeliti na komentarima). U trenutku naručivanja nisam ni primjetio da nisu imali crnoga na skladištu (in stock) pa sam čekao 23.7. kada je i poslan. Dosta dugo nije se micao na trackingu no 31.7. je stigao u Švedsku. Iako je 5.8. poslan iz Švedske, kod mene doma u Rijeci je bio 7.8. U Švedskoj naime Banggood stavlja Švedsku adresu na pošiljku kao pošiljatelja što znači manje šanse za naplatu pdv-a na carini. Mobitel sam znači platio oko 780kn ili 104 eura. Cijena je zbog potražnje malo išla gore (+10$) no to samo govori o kvaliteti i potražnji za mobitelom.

Specifikacije mobitela

Prije narudžbe nisam znao ništa osim onoga napisanog na papiru, recenzija nije bilo ili su bile tek da je sve u redu. Riječ je o mobitelu s četverojezgrenim procesorom takta 1.2Ghz, sklopovlje je od Mediateka- MTK6589 a grafički procesor je kvalitetan PowerVR SGX544. Radna memorija od 1Gb osigurava fluidan rad u Androidu 4.2.1 koji dolazi na uređaju. Ima dvije kamere, prednja od 5Mpx i stražnja od 12Mpx. Radi na svim GSM/2G frekvencijama dok 3G radi na T-Mobileu i Vipu na 2100Mhz. Nažalost, frekvencija operatera Tele2 će raditi isključivo na 2g mreži. 

Novo (12.9.2013.):  Dodatnim testiranjem s Tele2 karticom zaključio sam sljedeće: U većim gradovima (Rijeka, Opatija, Pula…) 3G i na Tele2 radi bez problema no kada izađete iz gradova, dolazi do gubljenja mreže tj. 3G signala budući da Tele2 koristi frekvencije koje ovaj mobitel ne podržava. No unutar većih gradova ovaj mobitel možete koristiti za 3G internet s ovim operaterom.

Ovdje treba napomenuti da je samo jedan slot za 3G mrežu i GSM dok drugi radi isključivo na sporijoj 2G mreži. IPS ekran je dosta velik, iznadprosječne rezolucije 1280x720p. Veličina ekrana od 4.5 inča je taman, da je imalo veći meni bi smetalo. Mobiteli od 5 inča već teže ulaze u džep, po meni nema smisla kupovati veće uređaje jer je to onda tablet. Dok je razlika 4 inčnog i 4.5″ malena, svega nekoliko milimetara. Vjerujte, na prvi pogled će vam se Cubot činiti velikom mobitelom no već nakon jednog dana ćete se priviknuti i biti će vam normalne veličine. Postoje tri nijanse poklopca koje se odabiru pri kupovini, crna, bijela i crvena. Prednja strana je uvijek crna.

Otvaranje iz kutije

Mobitel je dobro zaštićen u pismu i kutija Cubota je došla neoštećena. U paketu se nalazi mobitel, baterija, adapter za napajanje, USB kabel i slušalice s mikrofonom. Iako je mobitel crn, sva dodatna oprema dolazi bijela s ovim mobitelom. Postavom 2200mAh baterije u uređaj te stavljanjem poklopca uvjerio sam se da kućište ne škripi, ne ostavlja jeftin dojam, dapače čini se veoma kvalitetno.

Mjehurić

“Mjehurić”

Ovdje moram napomenuti da se mobitel zbog glatke izvedbe malo skliže s znojnom rukom te ga je bolje držati u gumenoj košuljici koja je došla s mobitelom. Mobitel se nakon pritiska power tipke koja se nalazi na vrhu uređaja pali za desetak sekundi te je spreman za rad. Ovdje malo smeta bijela pozadina i animirani natpis Cubot te iritantan zvuk. No ne pali se svaku minutu.

Nažalost, netko mi je u Kini ili Švedskoj krivo zalijepio zaštitnu foliju na ekran te ne da imam mjehurić već mjehuričetin na ekranu. Nakon što mi je mobitel ostao u toplom autu par sati kada sam se vratio primjetio sam da mjehurića više nema. Eto, nestao sam od sebe. Dolazi s predinstaliranim Google aplikacijama tipa Gmail, Google Play i ostalima te nema nikakve bespotrebne aplikacije koje zahtijevaju root da ih se makne. Nedostatak je što trenutno na ovom romu ne podržava hrvatsko sučelje, tj. mobitel je na engleskom.

Performanse

Cubot GT99 kao što već znamo ima četverojezgreni procesor i 1Gb rama što već znači puno no kako to izgelda u praksi? Mobitel doslovno leti u najzahtjevnijim 3D igrama, tipa Despicable Me, CSR Racing, Temple Run 2…

Quadrant benchmark

Quadrant benchmark

Antutu benchmark

Antutu benchmark

Otvaranje svih aplikacije je brzo, nema štekanja. Zaslon precizno prihvaća naredbe i odaziv je odličan, ne mora se snažno pritisnuti, unatoč foliji i lagane dodire lijepo prepoznaje. Neki od rezultata benchmarka se nalaze na fotografijama. Ovdje ga se može usporediti s poznatim mobitelima srednjeg cjenovnog ranga koji se kreću od 3000kn. Stvarno je nevjerojatan. Antutu rezultat na stock Androidu je oko 13500, dok je s nekoliko instaliranih igara i aplikacijama u pozadini oko 13000.

Kamera

Kamera od 12Mpx i FullHD videozapisom je nevjerojatna. Detalji na fotografijama su očaravajući, slike nisu mutne, boje su tu, HDR opcija nudi još bolje fotografije. Ruka i ono što slikate ne moraju biti mirni, pozadina koja se kreće se sasvim dobro ulovi.primjer Videozapis od 1080p(FullHD) je isto kvalitetan, toliko je dobar da na udaljenosti od pedesetak metara na cesti vidite sasvim normalno tablice te možete očitati brojeve s njih. Video nema onaj automatski fokus svakih nekoliko sekundi koji na ostalim kinezima svakih par sek znači zamućenje. Ovdje to nije primjetno, a u svakom trenutku na videu možete dodirom na ekran fokusirati određenu točku.

Evo malo primjera fotografija napravljenih Cubotom GT99:

primjer primjer primjer primjer primjer

Primjeri:

 

 

 

HDR fotografije:

Mobitel može snimati HDR fotografije koje često ispadnu ljepše od normalnih. Zanimljivo je što se spreme dvije verzije slike jednim okidanjem, jedna koja je normalne ekspozicije a druga, optimizirana s više ekspozicija i spojena u jednu. Ovdje su primjeri HDR fotografija pa onda oni bez uključenog HDR-a.

primjer primjer primjer primjer

 

 

Baterija, ekran, kućište

Baterija od 2200mAh donosi autonomiju od 2 dana pri slabijem korištenju ili pri intenzivnom jedan dan, tj. navečer ga se treba puniti. Ovo je sasvim normalno na Android uređajima i ovaj kinez ima bolju bateriju od konkurencije koja je većinom 1800mAh ili manja. Kako ga nemam dugo, još ne mogu dati bolje informacije, no uvijek se za 50 kuna može naručiti još jedna baterija za rezervu kada se ova istroši. IPS ekran ima velik broj boja, zbog velike rezolucije 720p filmovi se odlično vide na ekranu, i na suncu je ekran dosta dobre vidljivosti. Dapače, puno je bolji od poznatih imena i njihovih ekrana. Nedostatak može biti automatsko osvjetljenje koje nekada radi na skose, tj. naglo se pojača ili smanji te je bolje ručno podesiti osvjetljenje. Zbog nedostatka Gorilla ekrana mobitel dolazi sa zaštitnom folijom no neće se tako lako izgrepsti. Ako držite ključeve u džepu s mobitelom on će se izgrepsti imali vi običan ekran ili onaj s Gorillom.

Povezivanje, GPS, WI-FI

Uređaj ima Bluetooth koji radi najnormalnije, WiFi čiji signal je u usporedbi s drugim mobitelima normalan, prijem je solidan te GPRS/HSPA/EDGE povezivanje kada radi na mobilnim mrežama

Preciznost

Preciznost

operatera. Ovdje napominjem da 3G radi samo na jednoj od dvije SIM kartice. GPS, kao i na svim MTK mobitelima nije najjača strana. Potrebno je s posebnim vodičem tj. aplikacijom* podesiti GPS da radi kako bi trebao. Nakon što se to napravi, GPS preciznost je oko 4m. Navigacija s najnovijim CoPilotom Live je dobra, precizna. Prvo GPS lociranje traje oko 5 sekundi, nakon toga se ne gubi. Brzina u aplikacijama kao i udaljenost prijeđena u njima je realna dok za sportske tracking aplikacije još moram malo istestirati kako bi dao čim vjerodostojniju informaciju jer po trenutnom postoje mala odstupanja od staze. Daljnjoj provjerom sam ustvrdio koristeći nekoliko aplikacija kao što su RunKeeper i MyTrack da postoje odstupanja od 4m. Tj. kada završite svoj trening, umjesto po pločniku na mapi biste

Kompas

Kompas

vidjeli da ste trčali po zgradama. No putanja je ista onom kojoj ste obavili uz pomak lijevo ili desno od nekoliko metara. To je nažalost mana svih MTK mobitela. No jedna pozitivna stvar jest sudeći po mojim kompas aplikacijama- mobitel dolazi s ugrađenim kompasom. Istina i ovdje postoje odstupanja jer North tj. sjever varira od 20 stupnjeva lijevo ili desno no okretanjem drži približnu orijentaciju koja nije idealna. Ovdje napominjem da ovo nije GPS kompas već stvarni jer je GPS bio u postavkama isključen.

Screenshot_2013-08-09-18-42-24

Sami pozivi i razgovor su sasvim u redu. Sugovornik nas čuje bez problema i u punom autobusu (isprobano), zvučnik za razgovore na najjačoj postavci je skoro pa neugodan, mora se odmaknuti od uha. Priložene slušalice s mikrofonom su standardne, ne pružaju neku super kvalitetu pri slušanju glazbe no mikrofon na njima uredno radi na Skypeu.

Zvučnik na stražnjoj donjoj strani je veoma glasan, u igrama na najnižoj postavci se dobro, čak i preglasno čuje te u slučaju da glazbu pustite na najjačoj postavci svi vaši susjedi bi znali što slušate. Zvučnik je stvarno dobar, zvuk je čist.

Za napredne korisnike: Root

Univerzalni alat je u ovoj datoteci. Sve upute su vam ove dvije rečenice: Instalirate PdaNet program koji stavlja drivere, neka je za to vrijeme spojen mob na komp. Kada je program instaliran otvorite drugi folder u kojemu se nalazi run.bat, u njemu samo stisnute enter, mob će se restartati i biti rootan.  Ako negdje i zapnete tu je i video.

Zaključak

Mobitel je prva liga. Za onoga tko ne zna koliko ste ga platili, bez zadržavanja bi vam rekao 3 ili 4 tisuće kuna. Neka ostane naša tajna da je koštao manje od 800 kuna. Sve na njemu je odlično, ekran, baterija, njegova snaga koja je izuzetna. U svakom trenutku ima oko 600Mb slobodne radne memorije od 1Gb. Debel je svega 9,8mm i ima masu od 148g. Dizajn mu je jedinstven, ne kopira druge modele, nije kopija poznatog brenda. To je Cubot, tj. Cubot GT99. Vjerujte mi probao sam puno mobitela, i HTC One no mogu reći da kada bi me se pitalo, rađe uzeo Cubota. Ne vidim smisao davati 4000 kn na skupi mobitel, kada sve što nudi i taj skupi mogu dobiti za 800kn s besplatnom dostavom u roku dva tjedna. U daljnjoj budućnosti, s poznatih marki prelazim na kineske mobitele. S vremenom ću dopuniti recenziju kao i primjere fotografija. Ako imate kakvo pitanje, slobodno ga ostavite u komentarima.

Update: 26. siječnja 2014.:

Da me se danas pita koji mobitel bi uzeo, GT99 ili Inew v3 odabrao bi ipak malo skuplji iNew v3 čiju recenziju možete pročitati ovdje. No ne brinite, ako se i odlučite na Cubota 99% ćete biti zadovoljni uređajem čija popularnost je i dalje velika.

Ako vam treba -10$ kupon za kupnju na Banggoodu slobodno ostavite komentar i poslati ću vam.

You may also like...

1,354 Responses

 1. Davor says:

  Pozdrav,

  Da li mobitel ima garanciju ako se kupi preko Banggooda? Nisam još kupovao preko te stranice.

  • Anton008 says:

   Da. Ima garanciju od 1g. Slanje preporučeno do Kine košta 67kn, ne plaćaš pdv prilikom uvoza robe sa servisa.
   Bez mobitela si onda oko mjesec-dva, slično kao i u našim servisima zapravo. Meni je Tele2 više zadržao mobitel nego Banggood.

 2. maja says:

  Pozdrav,

  naručila bih cubot GT99, pa ako može kupon, bila bih zahvalna..

  Lijep pozdrav iz Hr.Zagorja!!!

 3. hurricane says:

  pozz, dali bi mogao dobiti kupon? :))

 4. Zoran says:

  Pozdrav,

  Molio bih te kupon za narudzbu Cubot GT99.

  Hvala.

 5. Joann says:

  pozdrav, ja mobitel imam vec 7 mj i odlican je no jedino sto mi ne valja, sto sam i sama zeznula je to sto je zadnja kamera izbocena i kad sam dobila mobitel nije bila zastitna folija na kameri, i naravno tada nisam razmisljala o tome, i sada mi je cijela kamera izgrebana jer bi ga drzala u torbi, na stolu i tako to i nemoguce mi je slikati, tj. uzasto mi je mutno i nikakvo. i mene zanima dali je to ikako moguce rijesiti dali je ikako moguce doci do tog djela pa da se zamjeni ili da maknem nekako taj dio kamere?
  pozdrav

  • Tomy says:

   Pozdravljam te.. Zanima me samo jel ikako mobitel blokao da si morala ponovo pokrenuti i koliko traje baterija, ali stvarno trajanje sa dosta upotrebe to mi je ujedno i naj bitniji podatak. Hvala i veliki pozdrav..

 6. Davor says:

  Pozdrav,

  Što misliš da li je bolje kupiti Cubota S208, Cubota GT99 ili ZTE v967S.
  Cijenio bi tvoje mišljenje.

  Isto tako budući da CUBOT gt99 nema HR meni da li smeta to postavkama tipkovnice, neta ili nečem drugom?
  Također S208 ima malu rezoluciju, a neznam kakva je kamera. Uglavnom lijepo te molim za mišljenje.

  Hvala puno!

 7. nenad says:

  pozdrav.
  vidim da se razumijes pa ako mi mozes pomoci.
  cubot gt99 mi nece ulazit u recovery. kad pokusam kombinacijom tipki mob se upali , pojavi se zeleni android, nesto loada i digne se sistem kao da je napravljen factory reset. sve postavke budu resetirane i sva aplikacije izbrisane. uncle tools kada izaberem reboot in recovery ne napravi apsolutno nista.

 8. Tom says:

  Pozdrav,

  Molio bih te kupon za Cubot GT99.

  Hvala!

 9. Joann says:

  hvala na odgovoru :((

 10. skorpion says:

  Pozdrav.
  Imam jedno pitanje.
  Prije 7-8 mjeseci sam kupio Cubot gt99, i dobro radi.
  Držim ga u onoj prozirnoj gumiranoj maski koja dodje uz njega, a kada ga nosim u hlačama i torbici u koznoj futroli. E, sad je tu nastao problem, a to je da mi se ogrecalo staklo ili plastika (ne znam sto je vec) na kameri jer je kamera izbocena i u biti mobitel gornjim dijelom stoji na njoj. Sada kada slikam slike su mutne. Zanima me da li znas da li se moze zamijeniti samo staklo/plastika na kameri i koliko bi to kostalo?
  Zahvaljujem na odgovoru.

  • Anton008 says:

   Ne znam baš može li se i bi li to bilo jednostavno, jeftino. Ja sam ga isto držao u džepu pa se nije oštetio. Pitaj na Banggoodu što im je točno SKU090141

 11. Ponuda says:

  Lijep pozdrav, da li može kupon za Doogee dg 800 Valencia

 12. darko says:

  prosim Bon 10$
  lijepo pisete rezencije
  iskreno

 13. snowman says:

  dragi daj molin te pošalji jedan bon ide i treći kinez

 14. Tamy says:

  Problem s cubotom gt99.
  Pred oko 2 mjeseca sam dobila konačno cubot gt99 iz Kine. Moram priznati kamera je super, brz je što se tiče interneta (wifi), gps nisam uspjela namjestiti (ili ne radi), ali najveći mi je problem network koji ili radi jako slabo ili ne radi (tamo gdje inače na drugim telefonima radi, jer sam probala istu sim prebaciti u drugi mobitel). Pisala sam im na banggood na servis centar pa mi je tip poslao neki pach, rootali smo telefon i reinstalirali smo ga sa tim pach, ali se nažalost problem nije riješio. Da li možda imate neki savjet šta da radim?
  Unaprijd hvala!
  LP

 15. iVE says:

  Majstore, vaša me recenzija uvjerila da se isplati kupiti “kineza”. Molim vas može li kupon?
  naprijed hvala 🙂

 16. Goran says:

  Bok, hvala na recenziji kupit cu ga za mamu, ako moze kupon. Hvala

 17. Krešo says:

  dali mogu dobiti kupon za kupnju mobitela???
  koji mobitel bi mi preporučio??
  LP

 18. Krešo says:

  baš sam razmišljao o tom mobitelu, nekako mi izgleda nestvarno dobro za te novce?!?! a dal ima tu neka garancija i dal se plača neki PDV ili carina???
  nisam znao da kupon važi 48 sati… onda če mi trebati još jedan pošto sad vidim da mi je kartica istekla u 7 mjesecu…
  Puno ti hvala na svemu…

  • Anton008 says:

   Nema ništa nestvarno. Prilikom dolaska u HR ako ode na carinu plaćaš 25% pdv-a tj. oko 200kn.
   Dobiti ćeš pismo od carine da im dostaviš račun, pošalješ im poštom, oni tebi mobitel i doma poštaru kada nosi mobitel platiš taj pdv. Ništa strašno.
   Mobitel se 99% neće pokvariti, meni je i danas dobar, koristim ga a imaš jamstvo od 12mj ali ga šalješ u Kinu. Pogledaj na Bnaggoodu, nekada imaju i Cubota X6 iz UK skladišta (mrvicu skuplji) ali brže dolazi i nema pdv-a.

   • Krešo says:

    gledam sad malo taj X6 i nekako mi se čini prevelik… pa razmišljam o DOOGEE PIXELS DG 350 ili DOOGEE VALENCIA DG 800?!?! šta ti misliš o ta dva modela???

    • Anton008 says:

     Doogee DG800 mi ima prijatelj i baš je dobar mobitel. Nešto je manji doista, ima 4.5″ ekran ali je ok.

     • Krešo says:

      još samo jedno pitanj1.
      Vidim da kod 3G kod modela DG800 radi na 850 i 2100 MHz, dal onda taj mobitel radi svuda po Hrvatskoj??? i dal je otvoren na sve mreže???

      • Anton008 says:

       Radi na svim mrežama. 3G će možda imati problema jer u HR 3G radi na dvije frekencije, 900mhz (koju on ne podržava) i 2100mhz. U gradovima se većinom koristi 2100mhz dok ova druga u ruralnim područjima gdje su stariji repetitori. Također Tele2 radi podjednako na obje frekvencije pa ćeš s njime imati manju podršku. No kada 3G veze nema, mobitel se samo prebaci na sporiju 2G (čije sve frekv podržava) pa ne bi trebao imati gubitak signala (osim možda sporji mobilni internet na nekim mjestima)

     • Krešo says:

      molim te možeš mi još jednom poslati kupon, idem sad naručiti mobitel… hvala

 19. Slavko says:

  kupon molim te 🙂

  odlucio sam se za ovaj mobitel

  hvala unaprijed

 20. ana says:

  moze molim te kupon za cubot one. kako tocno se iskoristi taj kupon i kako da ga narucim iz UK buduci daa tako vjero&tno netreba platit carinu. pozz

 21. Joško says:

  Pozdrav,zanima me Cubot gt99 ili Cubot One,šta da izaberem? i zanima me jel moguće na ova dva moba prebacivati app na sd card? jer imam samsung xcover 2 koji nema tu mogućnost,pa me izluđiva to što imam u mobu 10 app i 20-tak slika,i nemogu otvoriti slike,jer mi kaže da je memorija puna i da obrišem neke od stavki. Kakav je to mob 21 stoljeća koji nema memo. za 20 slika?? 🙁

 22. Joško says:

  Zapravo odlučio sam se za Doogee Valencia 800.jel može kupon? Hvala

 23. Joško says:

  Dobio sam kupon.ali nisam pitao jel taj kupon vridi za Uk narudžbe? Jer sam planirao naručiti iz UK.

 24. Joško says:

  Sve štima! Hvala!

 25. Marko says:

  Prije dva tjedna gt99 mi pravi probleme. Kad pozovem nekog zgasi mi se ekran i nemogu prekinuti poziv.Kad druga strana prekine poziv opet proradi. Dali imate kakvu ideju kako to srediti. Samo da napomenem da sam probao više romova i u svakom imam taj problem.

  • Anton008 says:

   Vjerojatno ti je prašina na senzoru blizine koji se nalazi pored zvučnika. Pokušaj to očistiti ili zamijeniti foliju.

 26. NATAŠA says:

  Pozdrav Anton, planiram kupiti doogee dg 800, može kupon za bangood.Pohvale za rad.

 27. Boro says:

  Imam jedan problem, molio bi vas odgovor ako znate. Kad je mob hladan ekran postane crn par sekundi nakon što se aktivira, reagira na dodir ali se ništa ne vidi. Jedno od rješenja jest da se mobitel ugrije ali to nije svaki put praktično, znate li neko drugo rješenje?

 28. Mikica says:

  Pozdrav! Zagrijan sam za kupnju cubota s308, pa bih te molio za 10$ kupon. Postoji li kakav razlog da zaobiđem ovaj model? Dvoumim se između njega, doogee 2014 ili elephone p10.

  • Anton008 says:

   Cubot S308 se čini dosta dobar. Nije skup a ima 2Gb rama, mana je što nema LED notifiakcije i osvjetljenje tipaka. Ako želiš -10$ kupon za njega daj mi email s kojim još nisi registriran na Banggoodu jer po novom kupone mogu slati samo na neregistrirane mailove. Kada pošaljem mail, klikni na njega (U inkognito prozoru), registriraj se. Ljudi se žale da ne dobivaju kupone jer novi sustav Banggooda automatski spaja račune ako ostane kolačić ili stara IP adresa (resetiraj i router).

 29. Josip says:

  moze kupon za banggood, namjeravam valenciu dg800 kupit?

  • Anton008 says:

   -10$ kupon mogu poslati samo na email koji još nije registriran na Banggoodu. Njihova nova pravila. Samo komentiraj s novim mailom. Kada dobiješ mail s kuponom, klikni na njega (Otvori vezu u inkognito prozoru) i pazi da se onda registriraš s novom IP adresom i u Inkognito prozoru. Imaju dosta ograničenja. Btw ne znam jesi li vidio ali imaju DG800 u Engleskom skladištu pa ti dolazi još povoljnije jer ne plaćaš PDV kada dođe u HR.

 30. dino says:

  razmisljam ili cubot s306 ili x6 ? sta je bolje po vasem misljenju. vuce me vise 308 . i moze li kupon na **

 31. dino says:

  Pozz ekipi .evo dosao cubot s308, ali ja nemam srece s ovim kinezima. Mobitel ima 16gb prostor za pohranu ali je u biti sranje jer samo 1gb ima za pohranu aplikacija i igrica a ovih ostalih 12gb nemozete koristiti tj nemogu prebaciti nikakvu igricu tu. To je samo za kameru i slije. Sranje od moba .ovi su kinezi uzas. Ako neko ima kakvu ideju moze me kontaktirati na mail . hvala

 32. ribač says:

  Pozdrav Anton008,
  nedavno sam kupio CUBOT GT99,pored sitnih nedostataka ovih dana desilo mi se nešto nevjerojatno.Jednostavno preko noći mobitel mi je izbrisao najmanje tri četvrtine imenika.Šta se dešava?Postoji li način kako izgubljene brojeve vratiti?
  Pozdrav,hvala!

 33. ribač says:

  Ok, na nekom forumu pročita sam da se napravi restart i stvarno imenik se vratio, ali pitam se zašto se to dešava?!

 34. Josko says:

  Pozdrav,može li kupon za Banggod? Kupio bi doogee Valenciju preko uk warehousea.

  • Anton008 says:

   Daj neki drugi mail. Dg800 iz UK je dosta povoljan i ne plaćaš pdv ili nešto drugo a i brzo stiže. Ne mogu poslati kupon na email koji je već registriran. Tek kada pošaljem kupon, klikni na njega pa se registriraj na Banggoodu.

 35. Jure says:

  Pozdrav Antone, naručio bih doogee valencia sa banggood.uk pa jel može kupon? Unaprijed zahvaljujem.

  • Anton008 says:

   Nažalost s ovim mailom si već registriran na banggoodu. KOmentiraj s mailom s kojim još nisi i tek kada pošaljem kupon se registriraj.

 36. Jure says:

  Ajme sinoc se registrira nisan ni zna kako to funkcionira. evo jel moze na ovu adresu,ovo mi je bratova pa cu priko njegove

  • Anton008 says:

   Poslao ti -10$ kupon na email. Klikni na njega i registriraj se. Prilikom registracije nikako ne smiješ imati staru IP adresu jer će spojiti stari i novi račun i neće odobriti kupon. -10$ kupon se nalazi pod My Account-Giftcards.
   Inače je Doogee Valencia popularan mobitel i za 97$ je jako isplativa iz UK skladišta.

 37. prevareni says:

  Poštovani,
  Skoro će deset mjeseci da sam iz Kine nabavio gore spominjani mob.Čisto razočarenje.Kao prvo kod otvaranja primjetio sam da ima zraka na displeju gore lijevo.To sam zanemario.Već par mjeseci mobitel sam gasi Wi-fi i Datacon. k tome se ponekad i potpuno iskljući.Živim u okolici Makarske, pa vrlo često gotovo uvijek kad dođem na ulaz u grad ne mogu ostvariti vezu ni s kim.Kad ga ugasim i ponovo upalim stoji mi da nema mogućnosti za povezivanje.Sve u svemu vrlo sam nezadovoljan – neznam što da radim

 38. Dario says:

  Bok,
  Može kupon? odo u shopping.
  Hvala
  Pozz

  • Anton008 says:

   Imaš sada i bolje (novije) mobitele od ovog GT99. Nego za kupon mi moraš dati email koji još nije registriran na Banggoodu pa tek kada dobiješ kupon/mail klikni na mail registriraš se i dobivaš -10$.

 39. Dario says:

  GT99 već imam,a mislio sam kupon iskoristiti za doogee valencia y100 pro.
  promijenio sam mail…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *